21.5.12

Παραλλαγή της κλασσικής κρέμας!

Λοιπόν για την παρακάτω συνταγή πρέπει να ξέρετε να φτιάχνετε κρέμα-άνθος αραβοσίτου με το μάτι ή τεσπά να ακολουθήσετε κανονικά τις οδηγίες, αλλά αντί να βάλετε ζάχαρη να βάλετε μέσα στο γάλα μια κουταλιά της σούπας γεμάτη μέλι και ένα ξυλάκι κανέλα. Τρώγεται με μαρμελάδα αποπάνω (κατά προτίμηση φτιαχτή από την μανούλα :inlove:) και έχει εξαιρετική γεύση, παρότι πρόκειται για πιο υγιεινή εκδοχή της κλασσικής κρέμας! Η μαμά μου την έφαγε με σκέτη κανέλα και πάλι της άρεσε, οπότε δοκιμάστε ό,τι προτιμάτε :D


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου